PM Entreprenad AB startade 2014, men vi har lång och gedigen yrkeserfarenhet. Vi har växt snabbt. Våra kunder, oftast privatpersoner, är helt enkelt så nöjda att de gärna rekommenderar oss till andra.

Vi på PM Entreprenad vill göra det enkelt och smidigt för våra kunder. Vi är en del av ett stort nätverk av hantverkare och vi samarbetar bara med de bästa.

När du anlitar oss så håller vi ihop ditt byggprojekt. Vi sköter kontakten med elektrikern, VVS-specialisten och andra hantverkare som behövs. Det blir effektivt och kortar ledtiderna. Du får en offert och ett slutdatum när allt ska vara klart.

Vi är noga med kommunikationen med dig och vi sätter en ära i att vara ärliga och transparenta. Ser vi en lösning där du som kund kan spara pengar så rekommenderar vi den, även om vi skulle tjäna mer pengar på en annan lösning. Vi tror nämligen att nöjda kunder lönar sig i längden.

Vi rapporterar och dokumenterar byggnationen fortlöpande så du som kund kan följa utvecklingen och hur många timmar vi arbetar.

När vi avslutat byggprojektet lämnar vi självklart ditt hem snyggt och städat. För så skulle vi själva vilja ha det när vi anlitat en hantverkare.

img-om